fredag den 12. august 2011

NYC

Efter 3 dage i New York med 52 andre udvekslingsstudenter fra Finland, Norge, Sverige og Danmark, er jeg kommet frem til den konklusion, at New York er vanvittig. Simpelthen vanvittig. Det kan ikke rigtig beskrives.. Man gaar bare rundt med aaben mund i en konstant trance og kigger op i luften..

Vi var to dage i traek paa en guidet tur om formiddagen, og saa blev man sat fri i mindre grupper. Vi saa selvfoelgelig alt det basicstuf, som f.eks. Central Park, Brooklyn Bridge, Frihedsgudinden, 5th avenue, Times Square, Ground Zero, Soho, Chinatown osv. Men det fedeste, det var altsaa at staa paa toppen af Rockefeller Center og kigge udover hele New York. Man bliver helt overvaeldet! Vi proevede faktisk paa at komme derop begge dage. Men foerste dag blev vi standset af politiet, fordi der var en dreng, som var i faerd med et selvmordsforsoeg.. Well, hello NYC... Typical and random day in New York......





Det fede ved den guidede tur, det var, at han fortalte om alle de film, som var blevet optaget i NYC. "Det her er hovedkvarteret i MIB", "Det her er hvor Will Smith moeder....i filmen Hitch" osv.. Det var ret cool.

Nu er jeg saa kommet frem til min vaertsfamilie, og alt tegner virkelig godt! Super soed familie!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar